v-ukrayini-vidznachatimut-den-pratsivnika-oboronno-promislovogo-kompleksu-zelenskiy-pidpisav-ukaz

В Україні відзначатимуть День працівника оборонно-промислового комплексу: Зеленський підписав указ

 • 660739 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Президент Володимир Зеленський підписав указ, згідно з яким в Україні щороку відзначатимуть День працівника оборонно-промислового комплексу 13 квітня, пише УНН з посиланням на указ № 214/2023.

Цитата

“Ураховуючи важливе значення оборонно-промислового комплексу для забезпечення національної безпеки та захисту державного суверенітету України, значний внесок працівників оборонно-промислового комплексу у зміцнення обороноздатності держави, постановляю: установити в Україні День працівника оборонно-промислового комплексу України, який відзначати щороку 13 квітня”, – йдеться в тексті документу.

Деталі

Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Зазначимо, що у вечірньому зверненні Президент згадав, що в цей день, 13 квітня 2022 року українські ракети “Нептун” уразили російський крейсер «москва».

“Напередодні я підписав указ про встановлення в Україні Дня працівника оборонно-промислового комплексу. Саме в цей день «Нептуна», коли наші ракети уразили «Москву». Але дякуємо ми й за ракети, і за десятки інших видів озброєння, техніки й снарядів, що постачаються обороні”, – наголосив Президент.

Доповнення

Раніше державний концерн “Укроборонпром” повідомив, що передав у війська 122-мм боєприпаси для артилерії.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Польщі перекинувся автобус з українцями, є постраждалі

     • 1059379 переглядiв

    Румунія обмежить виплати допомоги українським біженцям

     • 1300959 переглядiв