v-ukrayini-cherez-negodu-ye-nizka-suttyevikh-zatrimok-poyizdiv-u-kiyevi-viter-poshkodiv-nakrittya-primiskogo-vokzalu

В Україні через негоду є низка суттєвих затримок поїздів. У Києві вітер пошкодив накриття приміського вокзалу

 • 115739 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Через негоду в Україні є низка суттєвих затримок поїздів. Крім того, у Києві попри шквальний вітер, що примудрився пошкодити накриття приміського вокзалу, передає УНН із посиланням на Укрзалізницю.

Цитата

"Попри стихію на більшості території країни, поїзди продовжують рух. Залізничники на місцях з ночі оперативно ліквідовують наслідки та уможливлюють курсування поїздів: так, у деяких регіонах вітер спричинив падіння дерев на колії, проблеми з сигнальною системою та електромережею.

Відповідно маємо низку суттєвих затримок, за якими можна в онлайн-режимі слідкувати на https://uz-vezemo.uz.gov.ua/delayform", - йдеться у повідомленні.

Додамо

В УЗ закликали пасажирів "інформувати наших провідників та стюардів щодо необхідних пересадок: диспетчери централізовано координуватимуть рух і тривалість зупинок, щоб негода якомога менше вплинула на ваші плани".

Крім того, дізнатися час та колію прибуття або відправки можна безпосередньо у застосунку та чат-ботах у розділі "онлайн-табло".

"У Києві попри шквальний вітер, що примудрився пошкодити накриття приміського вокзалу, усі приміські поїзди та Kyiv City Express прямують чітко за розкладом", - додали в УЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний буревій у Києві: загинули чоловіки віком 65 і 35 років, ще сім людей травмовано

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ердоган закликав Ізраїль припинити атаки на сектор Гази

     • 104270 переглядiв

    У Києві кількість жертв буревію зросла до двох

     • 80239 переглядiв