v-ukraini-zapustyly-platformu-puls-dlia-zboru-vidhukiv-pro-derzhavni-posluhy-vid-biznesu

В Україні запустили платформу "Пульс" для збору відгуків про державні послуги від бізнесу

 • 29972 переглядiв

Міністерство економіки України представило нову онлайн-платформу 'Пульс' для збору відгуків бізнесу про взаємодію з держорганами. Платформа працює у режимі бета-тестування та дозволяє оцінити роботу 22 держорганів.

Міністерство економіки України представило нову онлайн платформу "Пульс", призначену для збору відгуків від бізнесу про взаємодію з державними органами. Про це пише УНН з посиланням на заяву міністерки економіки Юлії Свириденко.

Деталі

За її словами, на платформі "Пульс"можна буде побачити об’єктивну вимірювальну картину якості держпослуг і завдяки цьому — ефективніше і швидше реагувати на проблеми підприємців.

До прикладу, ви звернулися до податкової, але замість того, щоб розв'язати проблему, бачите, що ваше питання блокують. Повідомте на "Пульс". Або від вас вимагають довідку, яку ми вже давно скасували — повідомте на "Пульс". Чи навпаки, бачите гарний приклад обслуговування — поділіться на "Пульсі", можливо цей досвід вдасться масштабувати 

- пояснює очільниця Мінекономіки.

Наразі платформа працює у режимі бета-тестування, на цьому етапі оцінку можна буде поставити 22 держорганам й поступово їхня кількість збільшуватиметься. Зокрема,  "Пульс" планують інтегрувати до більшості державних послуг.

В Україні найчастіше закривають бізнес аграрії та юридичні компанії: що стало причиною29.05.24, 14:36

Користуватися платформою максимально просто — переходите на сайт, авторизуєтесь, заповнюєте дані про себе чи одразу можете залишити відгук, наприклад, повідомити про перешкоди, попросити про допомогу, дати позитивний відгук чи порадити як покращити той, чи інший сервіс. Заповнюєш відповідну заявку і в особистому кабінеті можете відслідкувати статус її розгляду онлайн  

- розповіла Свириденко. 

Вона пояснила, що запит оброблятимуть різні органи влади, яких стосується питання. Згодом відповідь на запит надійде також в особистий кабінет.

Заява ляже також в основу так званого Entrepreneur Satisfaction Score (Індекс задоволеності підприємців). Аби ми могли в режимі онлайн відстежувати зміну у бізнес-кліматі країні 

- додала міністр економіки України. 

Нагадаємо

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що в Україні стартували програми підтримки громадян та бізнесу для посилення енергонезалежності та встановлення альтернативних джерел енергії.

Уже видана перша позика бізнесу на встановлення сонячної електростанції та перші кредити фізичним особам для встановлення альтернативних джерел енергії.

Популярні

Новини по темі