ukenru
v-rosiyu-z-robochim-vizitom-pribude-f-mogerini

В Росію з робочим візитом прибуде Ф.Могеріні

 • 10053 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. З робочим візитом в Російську Федерацію 24 квітня прибуде Високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпек, заступник Голови Європейської комісії Федеріка Могеріні, передає УНН з посиланням на МЗС РФ.

Зазначається, що 24 квітня за запрошенням міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова Росію з робочим візитом відвідає Високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки, заступник Голови Європейської комісії Федеріка Могеріні.

"В ході переговорів планується обговорити стан і перспективи відносин РФ та ЄС, а також ключові міжнародні проблеми, включаючи ситуацію на Україні, в Сирії, Іраку, Лівії, хід реалізації Спільної всеосяжного плану дій по врегулюванню ситуації навколо іранської ядерної програми, БВУ, питання протидії міжнародному тероризму", - зазначили в російському МЗС.

Як повідомляв УНН, 19 лютого під час зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим Верховна представниця ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні вказала на відповідальність Росії за реалізацію мінських домовленостей щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Українські Національні Новини

Новини Світу