v-rayoni-naselenogo-punktu-radensk-znischeno-veliku-kolonu-boyovoyi-tekhniki-genshtab

В районі населеного пункту Раденськ знищено велику колону бойової техніки - Генштаб

 • 407608 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Триває двісті п’ятдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. В районі населеного пункту Раденськ знищено велику колону бойової техніки. Втрати противника уточнюються. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, передає УНН.

Деталі

За уточненою інформацією, підтверджено ураження противника за попередні дні в Херсонській області. Так, у населеному пункті Каховка, завдано удару по будівлі, де перебувало до 200 військовослужбовців противника. Наслідки удару ворог ретельно приховує, в місті проводяться жорсткі адміністративно-поліцейські заходи.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала по ворогу 18 ударів. Під ураження потрапили 17 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони окупантів. Підрозділи протиповітряної оборони збили 3 БпЛА.

Воїни українських ракетних військ і артилерії за добу уразили 2 пункти управління, 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 2 станції радіоелектронної боротьби та низку інших важливих військових об’єктів противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині українська авіація завдала по ворогу сім ударів – ОВА

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ситуація із електропостаченням у Києві важка - ОП

     • 447669 переглядiв

    Джекпот Powerball США досяг рекордної позначки 1,9 мільярда доларів

     • 359375 переглядiв