v-okupovanomu-luhansku-perekryvaiut-mosty-a-na-okupovanykh-terytoriiakh-na-punktakh-propusku-z-rf-kilometrovi-cherhy-ova

В окупованому Луганську перекривають мости, а на окупованих територіях на пунктах пропуску з рф кілометрові черги - ОВА

 • 25115 переглядiв

У Невському зруйновано ще один будинок внаслідок ворожих обстрілів. В окупованому Луганську перекривають мости через аварійний стан, а на пунктах пропуску з рф утворюються кілометрові черги.

У Луганській області у Невському зруйновано ще один будинок, на окупованих територіях у Луганську перекривають рух ще трьома мостами, на пунктах пропуску між ТОТ Луганщини та рф скупчуються кілометрові черги, повідомили у суботу у Луганській ОВА у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Майже щодня знаходимо чергові наслідки ворожих обстрілів у прифронтових селах. Звичайно, здебільшого це влучання ворожих снарядів у вже раніше пошкоджені будинки та споруди, які не підлягали відновленню. Бо переважна частина села зруйнована майже вщент. Регулярно б’ють росіяни і по вцілілих домоволодіннях. Як от нещодавно у Невському. Будинок зазнав значних руйнацій", – поінформував голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

Минулої доби Невське і Макіївка, як зазначається, були обстріляні зі ствольної артилерії. Також загарбники застосували в районі цих сіл 47 безпілотників.

"Наступальні дії противник намагався вести біля Стельмахівки, Макіївки, Невського, у Білогорівці", - вказали в ОВА.

"Мости в Луганську втомилися від росії. За 10 років, що минули від захоплення міста, росіяни не приділяли інфраструктурі ніякої уваги. Протягом останніх двох років займалися лише показовими ремонтами у центрі. Доки днями не почав руйнуватися один з мостів через річку Лугань. Його перекрили і обіцяють спробувати відбудувати за рік. Перевірили й стан інших, три з яких, "на диво", теж виявилися аварійними. Поки повністю перекривати рух не стали, бо у місті утворився би транспортний колапс. Однак заборонили проїзд автотранспорту вагою понад 3,5 тонни", - зазначили в ОВА.

За даними ОВА, "не змінюється на кращу й ситуація на кордоні так званої "лнр" з рф". "Луганчани обурені кілометровими чергами і ретельними перевірками на пунктах пропуску. Кажуть, що, попри обіцянки окупаційної влади спростити контроль, за два роки нічого не змінилося: "росіяни продовжують ставитися до окупованих територій, як до резервації", - повідомили в ОВА.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Немовля постраждало від удару рф по Херсону

     • 20427 переглядiв