ukenru
v-odeskomu-tabori-viktoriya-planuyut-ozdoroviti-blizko-sotni-ditey

В одеському таборі, де згоріли троє дівчат, планують оздоровити дітей

 • 8406 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Влада Одеси планує за кошти міського бюджету відправити на відпочинок близько сотні дітей із категорії пільговиків до табору "Вікторія", у якому кілька років тому сталася смертельна пожежа. Відповідна інформація міститься в розпорядженні одеського міського голови Геннадія Труханова №340 від 3 травня поточного року, передає УНН.

Згідно з текстом розпорядження, міська влада планує організувати оздоровлення та відпочинок: дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей ветеранів і учасників війни; дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи; дітей з багатодітних сімей або сімей у складних життєвих обставинах; дітей з інвалідністю, потерпілих від аварії на ЧАЕС, постраждалих внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф тощо. Одним із визначених владою місць відпочинку зазначено комунальний позашкільний навчальний заклад "Одеський міський дитячий оздоровчо-спортивний комплекс "Вікторія".

У ньому, згідно з документом, планують оздоровити до 100 дітей у період з 8 по 28 серпня 2019 року.

На початку року УНН повідомляв, що нинішнього літа планують відновити роботу кам’яних будинків дитячого табору "Вікторія" в Одесі.

Нагадаємо, у вересні 2017 року на території дитячого оздоровчого комплексу "Вікторія" сталося займання двоповерхового дерев’яного корпусу. Полум'я охопило дерев’яну будівлю комплексу по усій площі. Внаслідок пожежі загинули троє дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство