ukenru
v-odesi-sud-rozglyanuv-pozov-schodo-nezakonnoyi-peredachi-taboru-viktoriya-viyskovim

В Одесі суд розглянув позов щодо незаконної передачі табору “Вікторія” військовим

 • 11962 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Одеський окружний адміністративний суд розглянув позов про скасування рішення виконавчого комітету Одеської міської ради про передачу військовим табору “Вікторія”, в якому у 2017 році під час пожежі загинули троє дітей, проте через брак доказів переніс слухання на 29 березня. Про це у коментарі журналісту УНН повідомила прес-секретар суду Ольга Косолап.

“Судове засідання у справі про визнання протиправного скасування рішення про передачу на період воєнного стану Одеському міському військовому комісаріату приміщення одеського міського дитячого оздоровчого спортивного комплексу “Вікторія” тривало сьогодні з 11:40 і до обіду. Розгляд справи було відкладено до 29 березня з метою затребування додаткових доказів”, - повідомила вона.

Як повідомляв УНН, 29 листопада 2018 року сесія Одеського міськвиконкому ухвалила рішення про передачу у тимчасове користування військовим для розміщення особового складу дитячого оздоровчо-спортивного табору "Вікторія".

Нагадаємо, пожежа в одеському дитячому таборі "Вікторія" сталася у вересні 2017 року. Полум'я охопило дерев’яну будівлю комплексу по усій площі. Внаслідок пожежі загинули троє дітей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП