ukenru
v-indoneziyi-podvoyilasya-kilkist-zagiblikh-vid-poveni

В Індонезії подвоїлася кількість загиблих від повені

 • 10112 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Десятки тисяч людей були евакуйовані в столиці Індонезії Джакарті в четвер після раптових повеней і зсувів ґрунту в регіоні, у результаті яких загинула щонайменше 21 особа, передає УНН з посиланням на Reuters.

Так, за словами представника уряду Індонезії, кількість загиблих наразі досягла 21, у той час як національне агентство з протидії стихійним лихам (BNPB) заявило, що загиблих було 19.

Окрім того, за даними BNPB, у четвер в одній тільки Джакарті було евакуйовано понад 62 тис. осіб, що удвічі більше, ніж днем ​​раніше.

Деякі з жертв потонули, інші загинули в результаті зсувів. Четверо були вбиті електричним струмом, а троє померли від переохолодження, пише агентство.

В уряді Індонезії раніше заявили, що екстремальні погодні умови можуть утримуватися по всій території країни до 7 січня.

Як повідомляв УНН, в новорічні свята в горбистих районах Джакарти і Західної Яви було зафіксовано 370 мм опадів - більше ніж в три рази більше середньої кількості опадів. У результаті дві річки наводнилися. 

Українські Національні Новини

Новини Світу