ukenru
v-indiyi-dva-viyskovikh-litaki-zitknulisya-v-povitri

В Індії два військових літаки зіткнулися в повітрі

 • 10922 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Два літаки команди Suryakiran Aerobatic ВПС Індії зазнали катастрофи в місті Бенгалор на півдні Індії у вівторок, за день до відкриття шоу Aero India. Про це повідомив представник поліції, передає УНН з посиланням на місцеве телебачення NDTV.

Так, аварія сталася близько 11:50 за місцевим часом, під час репетиції на авіабазі Елаханка в північній частині Бангалора.

За попередніми даними, двоє з трьох пілотів літака благополучно катапультувалися. Подробиці відносно третього пілота поки не відомі.

У той же час, за інформацією ANI, в результаті аварії постраждав один цивільний.

Aero India 2019 - найбільша в Азії виставка військової авіації пройде з 20 по 24 лютого 2019 в Бангалорі - столиці штату Карнатака на півдні Індії, яка вважається центром високотехнологічної промисловості країни.

Як повідомляв УНН, два літаки зіткнулися в московському аеропорту

#WATCH Two aircraft of Surya Kiran Aerobatics Team crashed today at Yelahanka airbase in Bengaluru, during rehearsal for # AeroIndia2019 . One civilian hurt. Both pilots ejected, the debris has fallen near ISRO layout, Yelahanka new town area. #Karnataka pic.twitter.com/gJHWx6OtSm

- ANI (@ANI) 19 лютого 2019 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу