v-hur-prokomentuvaly-znyshchennia-vahnerivtsiv-u-mali-prodovzhennia-bude

В ГУР прокоментували знищення “вагнерівців” у Малі: “продовження буде”

 • 33144 переглядiв

Представник ГУР заявив, що туарезькі повстанці отримали необхідну інформацію для успішної операції проти російських найманців у Малі. Юсов натякнув на продовження дій проти російських військових в різних куточках світу.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов коментуючи знищення найманців ПВК "вагнер" у Малі заявив, що туарезькі повстанці отримали необхідну інформацію і не лише інформацію, яка дозволила провести успішну операцію проти російських воєнних злочинців, та натякнув на продовження дій проти російських військових. Про це Юсов заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

На певному етапі вони (вагнерівці - ред.) розгорнули активну діяльність на африканському напрямку і не тільки. Своїми найманцями намагалися вирішувати геополітичні, економічні питання, змінювати або підтримувати ті чи інші уряди. І ось сьогодні весь світ бачить, що власне це вже не той потенціал і можливості росії вже далеко не ті. А це означає, що нових замовлень і розрахунку на них як на точний інструмент вирішення проблем в регіоні буде менше. Те, що повстанці отримали необхідну інформацію і не лише інформацію, яка дозволила провести успішну операцію проти російських воєнних злочинців. Деталі ми безумовно не будемо наразі говорити, продовження буде

- сказав Юсов.

Юсов нагадав слова керівника ГУР Кирила Буданова, що російські військові злочинці будуть отримувати справедливе покарання в різних куточках світу, де б вони не були.

Без деталей. Ми просто спостерігаємо фактично наживо

- зазначив Юсов.

Нагадаємо

На півночі Малі, біля кордону з Алжиром, туарезькі повстанці заявили про вбивство та поранення десятків солдатів і найманців з групи ПВК "Вагнер" під час двох днів зіткнень. Це сталося після того, як армія Малі повідомила про втрату двох своїх військових та вбивство приблизно 20 повстанців.

Туарезькі повстанці в Малі, які захопили військових з приватної військової компанії "Вагнер", хочуть передати полонених Україні для зміцнення зв’язків та спільної перемоги.

У ПВК "Вагнера" підтвердили втрати у Малі. Заява компанії була опублікована у близькому до ПВК телеграм-каналу "Розвантаження вагнера".

Популярні

Новини по темі

Зеленський оглянув відновлення Дергачів на Харківщині

 • 23516 переглядiв