v-armiyu-peredali-partiyu-onovlenikh-btriv

В армію передали партію оновлених БТРів

 • 15253 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод" передав до армії партію відновлених БТР-80 із покращеними тактико-технічними характеристиками. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу "Укроборонпрому".

"Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", успішно завершило виконання контракту та передало державному замовнику партію відновлених БТР-80 з покращеними тактико-технічними характеристиками. Фахівці підприємства провели капітальний ремонт бронетранспортерів, відновили роботу всіх вузлів та агрегатів, а також встановили новітні прибори спостереження, навігації та зв’язку українського виробництва”, - йдеться у повідомленні.

За словами директора Миколаївського бронетанкового заводу Юрія Кравченка, після покращення тактико-технічних характеристик, бронетранспортери стали більш зручними у керуванні у темний час доби завдяки новітнім тепловізорам.

“Обзорність та розпізнавання цілі також суттєво поліпшені. А нові прибори цифрового зв’язку БТР-80 відповідають стандартам НАТО та мають вищий рівень захищеності від радіоперехоплення. Оновлені бронетранспортери вже передано нашим військовим”, - повідомив Кравченко.

Нагадаємо, у вересні Київський бронетанковий завод достроково виконав контракт на ремонт 9 бронетранспортерів для Збройних сил України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В армію передали партію оновлених БТРів

     • 15253 переглядiв

    Розгляд по суті справи ПриватБанку у США почнеться у 2021 році

     • 11810 переглядiв

    Попри "техпоразки" Україна піднялася у рейтингу ФІФА

     • 9220 переглядiв

    РНБО готує нове рішення щодо ситуації на Донбасі - Данілов

     • 18882 переглядiв