ukenru
uryad-napraviv-6-mln-grn-na-protipozhezhnu-bezpeku-u-molodiy-gvardiyi

Уряд направив 6 млн грн на протипожежну безпеку у "Молодій гвардії"

 • 13093 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Кабінет міністрів направив додатково 6 млн грн на протипожежну безпеку в дитячому центрі "Молода гвардія". Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

"Зазначеною постановою ми виділяємо додаткові кошти – понад 6 млн грн на забезпечення пожежної безпеки, заходів протипожежної безпеки в закладі "Молода гвардія" з огляду на серйозну ситуацію, що є в країні з пожежною безпекою, необхідністю забезпечити саме захист дітей", - зазначив міністр соціальної політики Андрій Рева.

За його словами, ці кошти надійдуть до закладу в результаті ухвалення постанови "Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству соціальної політики на 2019 рік, і внесення зміни до пункту 3 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки, в дитячих центрах “Артек” і “Молода гвардія”.

Нагадаємо, влада Одеси планує за кошти міського бюджету відправити на відпочинок близько сотні дітей із категорії пільговиків до табору "Вікторія", у якому кілька років тому сталася смертельна пожежа.

Українські Національні Новини

Політика