uriad-vydiliaie-dlia-kharkova-ta-oblasti-dodatkovi-25-mlrd-hrn-na-vidnovlennia-enerhosystemy

Уряд виділяє для Харкова та області додаткові 2,5 млрд грн на відновлення енергосистеми

 • 37778 переглядiв

Уряд України виділяє додаткові 2,5 млрд грн для Харкова та області на відновлення електромереж, встановлення когенераційних установок, модульних котелень та газогенераторів для забезпечення електро- та теплопостачання в зимовий період.

Кабінет міністрів України сьогодні виділяє для Харкова та Харківщини додаткові 2,5 млрд грн. Це будуть кошти на відновлення енергосистеми регіону, міста, на встановлення когенераційних установок, блочно-модульних котелень та газових генераторів. Про це повідомив прем‘єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН.

Уряд сьогодні виділяє для Харкова та Харківщини додаткові 2,5 млрд грн. Це будуть кошти на відновлення енергосистеми регіону, міста, на встановлення когенераційних установок, блочно-модульних котелень та газових генераторів. Тобто це кошти для того, аби взимку жителі Харківщини мали світло та тепло,

- написав Шмигаль.

Деталі

За його словами, на центральному рівні продовжують активні заходи з децентралізації енергосистеми. В основі цього плану два принципи.

"Перший- це доступність енергообладнання для людей, ОСББ, громад та бізнесу. Другий - це спрощення підключення та експлуатації цього енергообладнання", - повідомив Шмигаль.

Доповнення

Мер Ігор Терехов повідомляв, що російські окупанти розтрощили всю генерацію у Харкові, зруйновані всі ТЕЦи.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МЕА очікує значний надлишок на ринках нафти до 2030 року

     • 18479 переглядiв

    Обстрілів з С-300 по Харківщині стало менше - Синєгубов

     • 31394 переглядiв

    У Дніпрі пролунали два вибухи - ЗМІ

     • 30684 переглядiв