uriad-tsoho-roku-vydilyv-chernihivshchyni-15-mlrd-hrn-na-budivnytstvo-fortyfikatsii

Уряд цього року виділив Чернігівщині 1,5 млрд грн на будівництво фортифікацій

 • 105170 переглядiв

Кабмін виділив Чернігівській області 1,5 млрд грн на будівництво фортифікацій та 153 млн грн на укриття в школах. Загалом на ліквідацію наслідків війни в регіоні цього року спрямовано 2,6 млрд грн.

У цьому році Кабмін виділив Чернігівській області 1,5 млрд грн на будівництво фортифікацій. 153 млн грн уряд направив на облаштування безпечних умов у школах. Це передусім розбудова укриттів. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час виїзного засідання уряду на Чернігівщині, передає УНН.

Продовжуємо проводити виїзні засідання Уряду. Сьогодні працюємо на Чернігівщині. Бачимо виклики та проблематику, яку потрібно оперативно вирішувати. Енергетика, розмінування, відновлення, економіка і, звичайно, безпека

- повідомив Шмигаль.

За його словами, уряд тільки цього року виділив Чернігівській області на ліквідацію наслідків війни 2,6 млрд грн.

З них 1,5 млрд грн було виділено на будівництво фортифікацій. Понад 355 млн грн виділено з фонду ліквідації наслідків збройної агресії на ремонт соціальних об’єктів та реконструкцію водопровідної насосної станції. Кошти вже перераховані, роботи виконані

- розповів Шмигаль.

Також за його словами, Чернігівській області виділено понад 450 млн грн цільових субвенцій.

Зокрема 153 млн грн уряд направив на облаштування безпечних умов у школах. Це передусім розбудова укриттів

- сказав Шмигаль.

Кабмін виділить майже 147 млн гривень на будівництво фортифікацій у Запорізькій області02.08.24, 16:41

Доповнення

Шмигаль повідомляв, що напередодні початку нового навчального року в Україні активно розроблять низку рішень, що дозволять посилити захищеність освітнього процесу.

Популярні

Новини по темі