ukrposhta-sprostovuie-vypusk-ofitsiinoi-marky-z-irynoiu-farion

Укрпошта спростовує випуск офіційної марки з Іриною Фаріон

 • 10058 переглядiв

Укрпошта не випускала офіційної марки, присвяченої Ірині Фаріон. Марки з її зображенням були виготовлені в рамках комерційного проекту "Власна марка" на замовлення приватних осіб, які мали відповідні дозволи.

Укрпошта не випускала офіційної марки, присвяченої Ірині Фаріон. Про це повідомляє Голова управління філателістичної продукції Укрпошти Наталія Мухіна, передає УНН.

Деталі

Голова управління філателістичної продукції Укрпошти Наталія Мухіна роз’яснила, що поштові марки, на яких зображена Ірина Фаріон, не є офіційними випусками компанії. За словами Мухіної, ці марки були виготовлені в рамках комерційного проекту "Власна марка" на замовлення приватних осіб, які мали відповідні дозволи.

Укрпошта не випускала офіційні поштові марки, присвячені Ірині Фаріон. Укрпошта надрукувала персоніфіковані поштові марки із зображенням Ірини Фаріон в рамках комерційного проекту "Власна марка" на замовлення осіб, які мали необхідні для цього дозволи.

- заявила Наталія Мухіна.

Мухіна наголосила, що Укрпошта не випускала офіційних поштових марок, присвячених Ірині Фаріон, і наразі не планує це робити. Причина в тому, що під час війни компанія призупинила випуск марок, присвячених особистостям. Крім того, відповідно до правил, марки можуть випускатися особистостям лише на ювілейні дати, та не раніше ніж через 10 років після смерті, для об'єктивної оцінки внеску особи. Остаточне рішення щодо випуску марок ухвалює Редакційно-художня рада.

"Можливо син був як співучасник, але не вірю, що вбивав": мама підозрюваного у вбивстві Фаріон27.07.24, 14:10

Популярні

Новини по темі