ukrittya-v-ukrayini-danilov-ne-viklyuchaye-scho-na-zasidanni-rnbo-budut-kadrovi-rishennya

Укриття в Україні: Данілов не виключає, що на засіданні РНБО будуть кадрові рішення

 • 911454 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Цієї п'ятниці, 23 червня, відбудеться чергове засідання Ради національної безпеки та оборони, на якому основну увагу приділять питанням, пов'язаним з укриттям в Україні. Про це повідомив в ефірі всеукраїнського телемарафону секретар РНБО України Олексій Данілов і зазначив, що не виключає кадрових рішень, передає УНН.

Цитата

"Після трагічних подій було завдання перевірити всі укриття, які є на території нашої країни. Така перевірка відбулася, всі об'єкти, які мали би відвідати, відповідали відповідні органи і була дана оцінка”, - повідомив секретар РНБО.

Також, на засіданні за результатами перевірки будуть доповідати міністри, які відповідали за організацію ревізії.

“Буде доповідь міністра Клименка. Буде доповідь ще одного міністра, який безпосередньо відповідав за перевірку. І за результатами доповіді будуть прийняті відповідні рішення. Я не виключаю, що можуть бути ухвалені і кадрові рішення з урахуванням чутливості питань, які розглядаються станом на сьогодні», - сказав Данілов.

Нагадаємо

Під час ракетної атаки на Київ у ніч на 1 червня в Деснянському районі люди не змогли потрапити до укриття у медичному закладі. У результаті падіння уламків ракети загинуло троє людей (серед яких одна дитина), які опинилися на вулиці.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Севастополі затонув плавдок із судном

     • 1791677 переглядiв

    Австрія зробить цінний внесок у розмінування - Кулеба

     • 770213 переглядiв

    Вибух у центрі Парижа: вже відомо про 16 постраждалих

     • 2160495 переглядiв