ukenru
ukrayintsiv-poperedili-pro-khurtovini-i-snigopadi-nayblizhchimi-dnyami

Українців попередили про хуртовини і снігопади найближчими днями

 • 8605 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Найближчими днями, 27-28 лютого, за даними синоптиків, по Україні очікуються хуртовини, у деяких регіонах - сильні снігопади. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

"За даними Укргідрометцентру, вранці та вдень 27 лютого і вночі 28 лютого в Україні, крім західних областей, сніг, хуртовини, пориви вітру 15-22 м/с, у Приазов'ї місцями 25-27 м/с", - йдеться у повідомленні.

Крім того, вдень 27 лютого у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській області очікуються сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети.

Також у відомстві повідомили, що внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи в Україні очікується зниження нічної (мінімальної) температури - 25-27 лютого на Київщині до 17-22° морозу (у Києві 16-19° морозу), місцями по області до 24° морозу.

"26-27 лютого температура вночі 14-20° морозу, у Волинській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Житомирській, Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях місцями до 25° морозу; у південній частині температура суттєво не зміниться", - додали у ДСНС.

Нагадаємо, 26 лютого в Україні очікується холодна погода.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП