ukrayintsi-nadayut-perevagu-kuryatini-ukab

Українці надають перевагу курятині - УКАБ

 • 34704 переглядiв

Лише минулого року українці спожили 1 млн 32 тис. тонн м’яса курки. Водночас, споживання свинини та яловичини за останні чотири роки знизилося на 25% та 26% відповідно.

“Причинами цього є низька купівельна спроможність українців та ріст собівартості виробництва даних видів м’яса”, — пояснили в УКАБ.

Нагадаємо, опитування УНН свідчить, що найбільшою популярністю серед українських споживачів користується м’ясо вітчизняного виробництва.

Українські Національні Новини Економіка
    Популярні
    Новини по темі
    Українці надають перевагу курятині - УКАБ

     • 34704 переглядiв

    Справу щодо голови Деснянської РДА скерували до суду

     • 9692 переглядiв

    В Одесі сталась сутичка між активістами, є постраждалий

     • 18230 переглядiв