ukrayinskiy-shkolyar-otrimav-bronzu-na-mizhnarodniy-konferentsiyi-molodikh-vchenikh

Український школяр отримав "бронзу" на міжнародній конференції молодих вчених

 • 4978 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Український школяр отримав бронзову нагороду на міжнародній конференції молодих вчених у Малайзії. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, передає УНН.

Так, одним з найкращих знавців інформатики на міжнародній конференції молодих вчених ICYS-2019 став вихованець Дніпропетровського відділення Малої академії наук Михайло Ветлужських – за свою розробку він отримав бронзову медаль.

За словами директора Дніпропетровського відділення Малої академії наук Наталі Тягло, на цьогорічній конференції ICYS взяли участь два юні науковці Дніпропетровщини – Михайло Ветлужських, який виборов бронзову медаль у категорії "Інформатика", та Владислав Морозов, який отримав спеціальну відзнаку з фізики.

Зазначається, що 11-класник Михайло Ветлужських навчається у Дніпровському ліцеї інформаційних технологій. На конференції хлопець представив свій дослідницький проект – програму, яка може перекладати код з однієї мови програмування на іншу.

Додамо, конференція ICYS-2019 – щорічні змагання молодих науковців. Цього року у Малайзії Україну представляли 8 учасників – вихованці Малої академії наук. Учні здобули 1 золоту, 2 срібні та 2 бронзові медалі. Загалом у конференції взяли участь хлопці та дівчата 14-18 років з 32 країн світу.

Нагадаємо, українські школярі здобули два “золота” на Міжнародній олімпіаді з екології.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Штаб Зеленського відхрестився від "перебіжчика" Рибалки

     • 16337 переглядiв

    У Миколаєві хлопчика на смерть привалило сміттям

     • 10563 переглядiв

    Американка двічі за місяць виграла в скретч-лотерею

     • 15854 переглядiв

    Квітень у столиці став контрастним за температурою

     • 8426 переглядiв

    Одесити влаштували ще одну акцію до 2 травня

     • 11146 переглядiв