ukrayina-prograla-chekhiyi-u-pley-of-zhinochogo-yevro-z-voleybolu

Україна програла Чехії у плей-оф жіночого Євро з волейболу

 • 863927 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Жіноча збірна України здійснила камбек з рахунку 0:2 за сетами, але поступилися Чехія на тай-брейку в 1/8 фіналу. Про це пише Суспільне Спорт, передає УНН.

Деталі 

Українки могли здобути найкращий результат за 22 роки. Жіноча збірна України з волейболу у грі 1/8 фіналу на тай-брейку програла команді Чехії.

Україна пройшла до плей-оф на жіночому Євро з волейболу за результатами групового раунду. Його волейболістки закінчили з трьома перемогами, посівши третє місце та у ключовому поєдинку поступилися Польщі (1:3) за сетами.

Хронологія матчу 

Матч Україна-Чехія закривав програму 1/8 фіналу чемпіонату Європи. 

У першому сеті Україна програвала Чехії з різницею у сім очок, проте ледь не здійснила камбек: за рахунку 11:18 "синьо-жовті" скоротили його до 19:20. Проте чешки змогли повернути собі відрив та закінчити партію з різницею +3.

Майже ідентичним був сценарій у грі Україна - Чехія і в другому сеті. Чешки знову лідирували з різницею у +5, проте українки і цього разу скоротили відставання до одного очка. І все ж, як і у першій партії, українські волейболістки його програли 22:25.

Проте Україні вдалося продовжити боротьбу у грі. Третій сет українки закінчили переконливою перемогою 25:20. А згодом ще й перевели справу на тай-брейк: четверта партія також закінчилася розгромом у виконанні "синьо-жовтих" - 25:10.
І все ж переможницею матчу стала чеська збірна. Ключовим став ривок 7:1 на початку партії, і попри спроби українок відігратися, чешки дотиснули гру до своєї перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Україна програла Чехії у плей-оф жіночого Євро з волейболу

     • 863927 переглядiв

    У Саудівській Аравії розбився винищувач: екіпаж вижив

     • 748451 переглядiв

    Біля Балі в Індонезії стався землетрус

     • 1558233 переглядiв

    У Румунії в ДТП потрапив автобус, у якому було 40 українців

     • 1430072 переглядiв