ukenru
ukravtodor-povidomiv-pro-stan-proyizdu-na-dorogakh-6

"Укравтодор" повідомив про стан проїзду на дорогах

 • 10845 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Автодороги державного значення на ранок середи, 6 лютого, у більшості областей мокрі, у Київській, Сумській та Чернігівській областях місцями засніжені. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено, повідомила прес-служба "Укравтодору", передає УНН.

"Стан покриття на автодорогах державного значення: в більшості областей мокре, у Київській, Сумській та Чернігівській областях місцями засніжене. Виконуються роботи з розчистки узбіччя та обробка протиожеледними матеріалами проїзної частини дороги. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено", - повідомили дорожники.

Сьогодні вранці опади у вигляді невеликого снігу в північних областях, де випало від 1 до 2 см снігу. Спостерігається туман у центральних, південних та подекуди в східних областях, невеликий дощ у Хмельницькій області, на решті території без опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах загроза зсувів снігу на дороги

На перевальних ділянках доріг у горах без опадів. Покриття на автодорогах тут подекуди мокре, лише на Вишківському перевалі засніжене.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 206 одиниць техніки та 317 робітників.

Нагадаємо, 6 лютого Україну засипле снігом.

Українські Національні Новини

Суспільство