ukrainski-desantnyky-rozbyly-pidrozdil-rosiiskoho-vdv-na-kurshchyni

Українські десантники розбили підрозділ російського вдв на курщині

 • 23474 переглядiв

У курській області українські десантники знищили 5 БМД, танк і БТР росіян. Під час важкого бою було ліквідовано кілька десятків військових противника, спроба прорвати оборону ЗСУ провалилася.

У Курській області українські десантники розбили підрозділ повітряно-десантних військ та знищили п’ять бойових машин десанту, танк та БТР росіян. Про це повідомило командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, пише УНН.

Війська держави-агресора вдаються до відчайдушних спроб витіснити з Курської області підрозділи і військові частини Сил оборони України. Так, вчора, на позиції українських десантників ворог кинув 14 одиниць військової техніки з яких два танки, одинадцять БМД та один БТР зі складу однієї з військових частин ВДВ російської федерації

- ідеться у повідомленні.

Командування зазначило, що спроба прорвати оборонні позиції Збройних сил України виявилась провальною.

У важкому бою, який тривав кілька годин, українські десантники довели, що краще розуміються на військовій справі, опанувавши науку перемагати на "відмінно". У підсумку - на полі бою залишились п’ять БМД, танк і БТР противника, а також кілька десятків 200-х росіян

- повідомили у Десантно-штурмових військах.

Нагадаємо

Українські війська просунулися на південь від Веселого, що розташоване на південний захід від Глушково і за три кілометри від кордону. Зеленський заявив, що завдяки Курській операції вдалося зупинити ворога на Харківщині та уповільнити на Донеччині.

Генштаб повідомив про 83 бойових зіткнень за добу, найбільше на Покровському та Курахівському напрямках14.09.24, 17:36

Анастасія Рябоконь

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти припинили виплату зарплат водіям на Херсонщини

     • 27741 переглядiв

    У неділю в Україні не планують відключення електроенергії

     • 17363 переглядiв

    Українська розвідка знову атакувала найбільші банки росії

     • 27226 переглядiв