ukraina-vpershe-zastosuvala-novu-ukrainsku-raketu-dron-palianytsia-zelenskyi

Україна вперше застосувала нову українську ракету-дрон "Паляниця" - Зеленський

 • 22344 переглядiв

Сьогодні відбулося перше бойове застосування нової української зброї - ракети-дрона "Паляниці". Це абсолютно новий клас зброї, який успішно пройшов випробування.

Сьогодні відбулося перше і успішне бойове застосування нової української зброї - ракети-дрона "Паляниця", заявив під час урочистостей до Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський, повідомляє кореспондент УНН.

Ми не йшли з війною до росії. Це звідти до нашого дому несуть руїни та намагаються нав’язати нам неволю. Українці на це відповідають цілком справедливо, відповідають свою власною силою та разом з нашими партнерами чесно, незмінно, влучно і з кожним днем все більш далекобійно. Саме сьогодні відбулося перше і успішне бойове застосування нашої нової зброї, абсолютно нового класу зброї - української ракети-дрона "Паляниці". Це новий наш метод метод відплати агресору. Ворога було уражено. Я дякую всім, хто це забезпечив, всім розробникам, виробникам і нашим воїнам. Знаємо, що росії буде складно, складно вимовити, що саме прилетіло. Складно протидіяти, але дуже легко, легко зрозуміти за що

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні до Дня Незалежності України заявив, що "хворий дід із червоної площі", який постійно погрожує всім червоною кнопкою, не буде диктувати нам якісь свої червоні лінії.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Немовля постраждало від удару рф по Херсону

     • 19981 переглядiв