udar-rf-po-kharkovu-kilkist-postrazhdalykh-zrosla-do-55-rozghornuto-opershtab

Удар рф по Харкову: кількість постраждалих зросла до 55, розгорнуто оперштаб

 • 18441 переглядiв

Внаслідок російського удару по Харкову постраждало щонайменше 55 осіб. Розгорнуто оперативний штаб, працюють рятувальники та поліція, документуються воєнні злочини.

Щонайменше 55 людей постраждали у результаті удару рф по Харкову. У місті розгорнутий оперативний штаб, де приймають заяви від потерпілих, працює криміналістична лабораторія, пошкоджені будинки взяті під охорону поліцією. Про це повідомив глава МВС України Ігор Клименко, передає УНН.

"Сьогодні російські терористи завдали серію ударів по Харкову. Цілі ворога – цивільні об'єкти, мирні люди, діти... щонайменше 55 осіб постраждали станом на цю хвилину", - повідомив Клименко.

За його словами, на місцях працюють усі оперативні служби: рятувальники, поліцейські, а також психологи ДСНС. Вдячність комунальникам та волонтерам за активне залучення до рятувальних та ліквідаційних робіт.

Кількість загиблих від удару рф по Харкову зросла до шести - ОВА30.08.24, 19:13

Розгорнутий оперативний штаб, де приймають заяви від потерпілих, працює криміналістична лабораторія, пошкоджені будинки взяті під охорону поліцією. Також проводять поквартирні обходи, щоб переконатися, що всім постраждалим надана допомога.

"Цей черговий жорстокий воєнний злочин росії ретельно документується. Щирі співчуття родинам та близьким загиблих", - резюмував міністр.

Нагадаємо

Близько 15:15 збройні сили рф завдали масовані удари по Харкову.

Пряме влучання зафіксовано у дванадцятиповерховий житловий будинок в Індустріальному районі міста Харкова. Сталась пожежа, ліквідація якої триває.

У Київському районі пошкоджено гаражі, навчальний заклад. У Слобідському районі пошкоджено житлові будинки.

За попередніми даними, удари по місту були завдані керованими авіаційними бомбами з н.п. дубове бєлгородської області рф з літаків СУ-34.

Прокурори та слідчі поліції працюють на місці чергових терористичних атак рф.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Плавчиня Ірина Пойда виборола срібло на Паралімпіаді-2024

     • 52689 переглядiв