ukenru
u-zhitomirskomu-trts-spalakhnula-pozhezha

У житомирському ТРЦ спалахнула пожежа

 • 10049 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. На кухні одного з кафе, розташованого на території ТЦ “Глобал” в Житомирі, спалахнула пожежа — зайнялась олія у фритюрниці, передає УНН із посиланням на прес-службу ДСНС.

Як повідомили у прес-службі, на місце події було направлено 4 відділення рятувальників. Через задимлення охоронці оперативно провели евакуацію відвідувачів поруч розташованих кафе, а персонал на початковій стадії намагався загасити займання первинними засобами пожежегасіння.

"...на кухні одного з кафе стався спалах олії у фритюрниці. Через систему вентиляції займання дісталося приміщення бойлерної сусіднього кафе, однак далі не розповсюдилося", - йдеться у повідомленні.

Вогнем пошкоджено витяжку.

На гасіння пожежі залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу. Травмованих або загиблих внаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, пожежа в торгово-розважальному центрі "Зимова вишня" у РФ сталась 25 березня. За останніми даними, жертвами трагедії стали 60 осіб, ще 79 постраждали. Порушено кримінальну справу, обвинуваченими по ньому проходять вісім осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП