u-toretsku-mozhut-oholosyty-prymusovu-evakuatsiiu

У Торецьку можуть оголосити примусову евакуацію

 • 26164 переглядiв

Через присутність окупантів поблизу Торецька може бути оголошена примусова евакуація міста, в якому залишається близько 5500 осіб, оскільки мешканці продовжують виїжджати щодня.

Керівник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін заявив, що через перебування окупантів поблизу Торецька, у місті можуть оголосити примусову евакуацію.  Про це він повідомив в етері телемарафону, пише Суспільне, передає УНН.

Деталі

Вказано, що відповідне рішення розглядатимуть на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке відбудеться у вівторок, 25 червня.

Втім, за словами Філашкіна, люди вже евакуйовуються з Торецька: позавчора там перебували близько 6 тисяч людей, зараз - 5,5 тисяч.

З кожним днем люди з Торецька виїжджають. Те саме стосується Лимана, Очеретинської громади та міста Красногорівка. В області триває обов'язкова евакуація населення, а примусова евакуація триває в тих міста, які знаходяться на лінії фронту

розповів очільник області.

Військові активно користуються роботом Воля-Е для евакуації поранених з поля бою: Федоров показав розробку21.06.24, 17:19

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Торецьку можуть оголосити примусову евакуацію

     • 26164 переглядiв

    Telegraph: у принцеси Анни після травми часткова втрата пам'яті

     • 23754 переглядiв

    Шестеро туристів загинули в Греції через аномальну спеку

     • 23648 переглядiв

    Джуліан Ассанж вийшов із в'язниці

     • 26503 переглядiв