ukenru
u-timchasovo-zakhoplenomu-khersoni-rostrilyali-rosiyskikh-viyskovikh-dvoye-vbiti-sche-odin-i-likarni

У Херсоні в кафе розстріляли російських військових: двоє вбиті, ще один в лікарні - ОК "Південь"

 • 560827 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. У тимчасово захопленому Херсоні співробітники оперативного підрозділу російський військ замовили собі шашлик в одному з закладів на набережній. Однак замість м'яса отримали автоматну чергу. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь», інформує УНН.

Цитата

«Днями в окупованому Херсоні співробітники оперативного підрозділу рашистських військ шикарно замовили собі в одному із закладів харчування на набережній міста шашлик. Враховуючи поведінку даних клієнтів, їх мародерське минуле і негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги», - ідеться в повідомленні.

Як наслідок, два російських загарбника загинули, а один отримав поранення. Наразі він в одній із лікарень тимчасово окупованого Криму.

«Два чеки по 200, та 1 - 300 … яскравих вражень від вечері отримали геть не поважні гості закладу. Той, що 300 – покращує тепер своє становище (і не тільки фінансове) в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму. А ті, що вклалися в 200 – так само епічно вкладатимуться і в чорні мішки для сміття», - зазначили в командуванні.

Нагадаємо 

Колаборанти поширюють фейкову інформацію про те, що в Херсоні черга за паспортами рф сягає 4000 осіб. Насправді ж, лише понад 20 посіпак окупаційної влади отримали так звані «квитки на втечу». Решта херсонців свідомо ігнорують примусову паспортизацію рашистів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП