ukenru
u-stolitsi-virmeniyi-ponovilisya-zitknennya-z-politsiyeyu

У столиці Вірменії поновилися зіткнення з поліцією

 • 9648 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У центрі вірменської столиці Єревана поновилися зіткнення опозиціонерів і поліції. Про це УНН повідомляє з посиланням на Эхо Москвы.

Прихильники лідера опозиції Нікола Пашиняна намагаються заблокувати всі входи в урядові будівлі на площі Республіки в центрі Єревана. Їх мета - не пропустити співробітників держвідомств і міністерств на свої робочі місця. Тут же перебувають і загони спецпідрозділів поліції. У поліцейські відділки вже доставлено два десятки демонстрантів.

У ці хвилини уряд повинен почати перше засідання під керівництвом нового прем'єр-міністра, колишнього президента країни Сержа Саргсяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вірменії оголосили про революцію

У вівторок опозиція намагалася блокувати процес його обрання, перекривши шляхи підходу до будівлі для депутатів. Однак голосування все ж таки відбулося. Саргсян, який перебував при владі два президентські терміни, склав свої повноваження на початку місяця, а через тиждень став прем'єром, і фактично знову очолив країну. Згідно з конституційною реформою, Вірменія перейшла до парламентської форми правління.

До цієї хвилині поліція вже розчистила від мітингувальників проходи до урядових будівель.

Нагадаємо, напередодні поліція у Вірменії затримала майже 90 мітингувальників.

Українські Національні Новини

Новини Світу