ukenru
u-spravi-napadu-na-s-pashinskogo-zavershilisya-nayvazhlivishi-slidchi-diyi-yu-lutsenko

У справі нападу на С.Пашинського завершилися найважливіші слідчі дії - Ю.Луценко

 • 12326 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Найважливіші слідчі дії у справі нападу на народного депутата Сергія Пашинського завершилися. Про це журналістам повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

"По Пашинському відбулися найважливіші слідчі дії - відтворення злочину з ним, з обома іншими учасниками і зараз проходять останні експертизи",- сказав Ю.Луценко.

Він зазначив, що слідчий у справі С.Пашинського різко негативно поставився до ідеї залучити як понятих журналістів. Ю.Луценко додав, що наразі чекає висновків слідчого.

"Визнавати потерпілим мав би слідчий, а все інше від лукавого. Я розумію, що у нас дуже багато спеціалістів у законодавстві з дуже добрими зв'язками в судах, але це дурня. Потерпілого має визнавати слідчий", - сказав Ю.Луценко, коментуючи запитання про те, чому прокуратура не визнає пораненого С.Пашинським потерпілим.

Як повідомляв УНН, 31 грудня в одному з сіл Васильківщини нетверезий чоловік кинувся на народного депутата України Сергія Пашинського з пляшкою і вдарив по голові, після чого депутат вистрілив йому у ногу.

10 січня 2017 слідчі прокуратури Київської області допитали народного депутата Сергія Пашинського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП