u-rymi-turyst-z-ukrainy-vykarbuvav-initsialy-na-stini-kolizeiu-ansa

У Римі турист з України викарбував ініціали на стіні Колізею - Аnsa

 • 11299 переглядiв

19-річний турист з України вигравірував свої ініціали на стіні Колізею. Його затримали, оштрафували та склали протокол, а мер Риму засудив цей акт вандалізму.

В Італії оштрафували 19-річного туриста за те, що він вигравірував ініціали свого імені на стіні Колізею, між першим кільцем і атріумом, передає УНН із посиланням на італійське національне інформагентство Аnsa.

Деталі

Турист на відпочинку, вирізав ініціали на стіні Колізею. За даними , фігурантом вчинку є 19-річний чоловік українського походження. Йому  повідомлено про вчинок та оштрафовано.

Чоловіка негайно зупинили та зв’язалися з працівниками відділку поліції Celio; доставили до відділків поліції, де на нього склали протокол і оштрафували.

Цитата

Мер Рима Роберто Гуалтьєрі заявив, що "втручання поліції, яка зупинила і покарала винуватця нового акту вандалізму в Колізеї, було правильним кроком".

У місті, багатому на скарби, які є спадщиною людства, безумовно, не може бути місця для хуліганів та ідіотів

- наголосив мер.

Доповнення

Рік тому, 27-річний англієць болгарського походження Іван Димитров вигравірував напис на Колізеї.

"Суб'єкт хотів залишити незгладимий слід свого проходу та його дівчини, яка була з ним. Зрозумівши, що його знімають, він повертається до камери та посміхається, зовсім не стурбований тим, що зробив" - передавав Il Giornale.

Також у 2023 році 17-річна швейцарська туристка, вигравірувала своє ім’я на стінах Колізею, та "навіть подумала, що вона це зробила, і це те, що заслуговує на оплески".

Нагадаємо

Римський Колізей відкрив двері для нічних екскурсій, щоб уникнути денної спеки та натовпів. Годинні тури проводяться щочетверга і коштують дорожче за звичайні відвідування.

Популярні

Новини по темі

Кібератака на monobank після трьох діб припинилася - Гороховський

 • 20754 переглядiв

російські удари по Донеччині: 3 загиблих, 9 поранених за добу

 • 29982 переглядiв