u-rosiyi-oprilyudnili-znyate-do-otruyennya-rozsliduvannya-navalnogo

У Росії оприлюднили зняте до отруєння розслідування Навального

 • 21943 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. Фонд боротьби з корупцією (ФБК) російського опозиціонера Олексія Навального у Росії оприлюднив фільм “Томськ у полоні у депутатської мафії”, який він знімав перед отруєнням. Про це УНН повідомляє з посиланням на сайт Навального.

"Якщо вже ми вирішили оголосити війну путінській партії "Єдина Росія", то Томськ - одне з кращих місць для цього. Ми розповімо вам про те, як влаштоване місто, а ви допоможіть нам донести цю розповідь до всіх жителів Томська", - йдеться у матеріалі до відео розслідування.

Так, фільм присвячений корупції серед високопоставлених чиновників і міських депутатів від "Єдиної Росії".

Олексію Навальному 20 серпня стало погано в літаку, на якому він летів з Томська в Москву. Авіалайнер екстрено приземлився в Омську, опозиціонера відвезли в лікарню. Він був госпіталізований в несвідомому стані і підключений до апарату штучної вентиляції легенів. За словами прессекретаря Навального Кіри Ярмиш, політика могли отруїти чимось, підмішаним у чай, який він пив зранку в аеропорту.

Опозиціонера у комі вранці 22 серпня доставили в Берлін після тривалої затримки. Російська влада наполягала на дотриманні німецькими льотчиками нормативу про відпочинок. Перед цим омські лікарі оголошували Навального нетранспортабельним.

24 серпня у німецькій клініці "Шаріте", куди транспортували російського опозиційного політика Олексія Навального з Росії, заявили, що початкові дослідження вказують на отруєння опозиціонера.

2 вересня офіційний представник уряду Німеччини заявив, що в організмі російського опозиціонера Олексія Навального знайшли сліди речовини з групи "Новачок".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україна за добу COVID-19 підтвердили у 119 медиків та 161 дитини

     • 11542 переглядiв

    По Україні оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки

     • 9987 переглядiв

    АЕС виробили найбільше електроенергії за добу

     • 9371 переглядiв