u-rosiyi-dedali-bilshe-rodichiv-mobilizovanikh-gotovi-vikhoditi-na-protesti-britanska-rozvidka

У росії дедалі більше родичів мобілізованих готові виходити на протести – британська розвідка

 • 772019 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. У росії сім'ї мобілізованих готові виходити на протести через масову загибель своїх родичів в Україні та умов, в яких воює російська армія. Про це йдеться у зведенні міністерства оборони Великої Британії, передає УНН.

Цитата

"кремль, імовірно, буде стурбований тим, що все більше сімей резервістів готові ризикувати арештом, протестуючи проти умов, в яких служать їхні родичі", – ідеться у повідомленні.

Деталі

За інформацією розвідки, мобілізовані росіяни стикаються на фронті в Україні із поганим забезпеченням, жахливою підготовкою та виснажливими бойовими завданнями. У деяких фіксують серйозні хронічні захворювання.

Міноборони Британії припускає, що велика кількість новобранців загинула або зазнала поранень під час копання окопів і траншей під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове в Луганській області.

Як зазначили, у Донецькій області загинуло багато резервістів під час лобових штурмів добре встановлених українських ліній оборони навколо міста Бахмут. 

Нагадаємо

Як писав УНН, на російських полігонах мобілізовані росіяни протестують та відмовляються йти воювати проти України через брехню свого командування та відсутності належної підготовки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Усі області України заживлені, три АЕС вже працюють - Укренерго

     • 899002 переглядiв

    Третина будинків Києва вже з теплом – Кличко

     • 1236952 переглядiв

    Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 86 тисяч

     • 852458 переглядiв

    Південноукраїнська АЕС прозвітувала про роботу у штатному режимі

     • 861113 переглядiв

    Армія рф поранила в Україні 849 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 569534 переглядiв