u-rosii-zaiavyly-pro-poshkodzhennia-elektropidstantsii-cherez-ataku-na-kursku-oblast-nyzka-naselenykh-punktiv-bez-svitla

У росії заявили про пошкодження електропідстанції через атаку на курську область, низка населених пунктів без світла

 • 28443 переглядiв

Електропідстанція в курській області росії була пошкоджена в результаті повітряної атаки, низка населених пунктів залишилися без електрики, а 17 багатоквартирних будинків - без опалення.

У курській області рф внаслідок повітряної атаки пошкоджено електропідстанцію. Немає світла у декількох населених пунктах. Крім того, в 17 багатоквартирних будинках немає опалення.  Про це повідомив губернатор курської області роман старовойт, пише УНН.

У Залізногорському районі після повітряної атаки з боку ЗСУ пошкоджено підстанцію. Це спричинило відключення електрики в житлових будинках кількох населених пунктів

- написав старовойт у Telegram.

Крім того, у Залізногорську через стрибок напруги та гідроудар стався порив теплотраси. Опалення немає в 17 багатоквартирних будинках 14-го мікрорайону.

Доповнення

російські засоби протиповітряної оборони нібито знищили у ніч на 3 січня український безпілотник літакового типу над курською областю.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі