u-rosii-pohrozhuiut-pozbavyty-litsenzii-provaideriv-za-vidmovu-spovilniuvaty-youtube

У росії погрожують позбавити ліцензії провайдерів за відмову сповільнювати YouTube

 • 11268 переглядiв

роскомнадзор вимагає від інтернет-провайдерів не перешкоджати блокуванню ресурсів із "забороненою інформацією". За невиконання загрожують адміністративною відповідальністю аж до анулювання ліцензії.

У росії погрожують позбавити ліцензії інтернет-провайдерів, які відмовляються виконувати рішення влади про уповільнення Youtube. Про це УНН пише з посиланням на росЗМІ та паблік Astra.

Деталі

Зазначається, що цього тижня оператори отримали листи від роскомнагляду з вказівками не заважати "блокуванням ресурсів", які ініціюють органи влади. В іншому разі їх притягнуть до адміністративної відповідальності аж до анулювання ліцензії, йдеться в листах.

У листах не згадується відеохостинг Youtube, роскомнагляд вимагає не заважати блокуванню і ускладненню доступу до всіх сайтів із "забороненою інформацією".

Раніше в росЗМІ повідомлялося, що деякі оператори дозволяли клієнтам користуватися Youtube, перенаправляючи з російських серверів Google на європейські.

Нагадаємо

Влітку росіян попередили про можливі збої в роботі відеохостингу YouTube, а росЗМІ вже пишуть про повне блокування хостингу у вересні цього року.

На тлі уповільнення роботи YouTube у росії та на окупованих територіях України окупаційна влада Криму рекомендує навчальним закладам і держустановам використовувати російський відеосервіс.

YouTube заблокировал каналы подсанкционных российских артистов04.07.2024, 23:39

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі