u-rosii-pidirvaly-okupantiv-prychetnykh-do-kativen-na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy-u-hur-rozpovily-detali-operatsii

У росії підірвали окупантів, причетних до катівень на окупованих територіях України: у ГУР розповіли деталі операції

 • 13715 переглядiв

Українські спецпризначенці та партизани підірвали КПП військової частини росгвардії в Єкатеринбурзі. Вибух пошкодив техніку та особовий склад ворога, на місце прибули спецслужби та медична евакуація.

Українські спецпризначенці спільно з партизанами провели диверсію в російському  місті єкатєрінбурґ. Як заявили в розвідці "підірвали воєнних злочинців". Про це пише УНН з посиланням на ГУР МО.

Деталі

Зазначається, що інцидент трапився вчора, 11 вересня. В єкатеринбурзі пролунав вибух біля контрольно-пропускного пункту військової частини, в якій базуються військовослужбовці росгвардії.

Акт відплати причетним до організації катівень на окупованих територіях України російським загарбникам здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти путінського режиму на території держави-агресора 

- розповіли в розвідці. 

Також в ГУР МО зауважили, що для диверсії вони приховали біля КПП росгвардійців вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг.

 В результаті детонації був підірваний ворожий особовий склад,  пошкоджень зазнала автомобільна техніка російських злочинців. Для ліквідації наслідків вибуху на місце прибули російські спецслужби, карети швидкої допомоги, у повітря був піднятий  гелікоптер медичної евакуації

- резюмували в ГУР МО.

Нагадаємо

ГУР МО України визначило 30 осіб командного складу 112-ї ракетної бригади рф, причетних до обстрілів Сумської та Харківської областей. Вони використовують ОТРК 'Іскандер' для атак на цивільні об'єкти.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Литва планує придбати для України ЗРК для систем ППО

     • 16206 переглядiв