ukenru
u-rivnomu-areshtuvali-nachalnika-dabi-cherez-vimagannya-khabara-u-400-tis-grn

У Рівному арештували начальника ДАБІ через вимагання хабара у 400 тис. грн

 • 13664 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. У Рівному суд арештував начальника управління обласної Державної архітектурно-будівельної інспекції, який підозрюється у вимаганні 400 тис. грн хабара. Про це УНН повідомляє з посиланням на військову прокуратуру Західного регіону України.

"Напередодні Рівненський міський суд задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав начальнику Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Рівненській області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без альтернативи внесення застави", - йдеться у повідомленні.
Повідомляється, що поліція задокументувала факт вимагання та одержання хабара вказаним посадовцем від представника приватного підприємства.

Так, хабар у розмірі 400 тис. грн призначався за відсутність штучних перешкод у здійсненні підприємницької діяльності у сфері будівництва та відсутність перевірок на об'єкті будівництва.

Зазначається, що вказані кошти перераховані на розрахунковий рахунок іншого приватного підприємства, яке контролює зловмисник.

Нагадаємо, голову сільради під Києвом затримали на хабарі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП