ukenru
u-rf-prokomentuvali-kontrabandni-postavki-viyskovoyi-produktsiyi-z-rf-v-ukrayinu

У Путіна прокоментували контрабандні поставки військової продукції з РФ в Україну

 • 11054 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає публікації про контрабанду з Росії запчастин для військової техніки України абсурдними. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Не в курсі цього скандалу, оскільки наші журналісти в Україні не працюють, ми не маємо можливості отримувати звідти об'єктивну інформацію. Тому я не в курсі деталей, але звучить це досить абсурдно", - заявив Пєсков, відповідаючи на питання журналіста про те, вірогідні такі контрабандні поставки з Росії.

Пєсков підкреслив, що не може сказати щось по цій темі однозначно, тому що не має в своєму розпорядженні необхідною інформацією.

"Відповідаючи на уточнююче запитання, чи можливі нелегальні поставки з РФ продукції подвійного призначення, Пєсков заявив, що оборот такої продукції знаходиться під спеціальним контролем, який" здійснюється з метою запобігання будь-яких неконтрольованих пересувань цього спеціального майна ", - пише видання.

Нагадаємо, за результатами аналізу відомостей, викладених у журналістському розслідуванні, про факти корупції в оборонній сфері встановлено, що частина описаних подій вже досліджується в рамках досудових розслідувань, які здійснюють детективи НАБУ.

Українські Національні Новини

Політика