ukenru
u-radi-khochut-zaslukhati-stepanova-schodo-situatsiyi-z-covid-19

У Раді хочуть заслухати Степанова щодо ситуації з COVID-19

 • 11480 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. На годині запитань до уряду у Верховній Раді хочуть заслухати міністра охорони здоров’я України Максима Степанова щодо ситуації з коронавірусною хворобою COVID-19 в Україні. Про це на засіданні погоджувальної ради повідомив голова ВР Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"Питання, пов’язане з коронавірусом, – ситуація не проста, і я підтримав би позицію Олександра Корнієнка щодо того, щоб заслухати міністра охорони здоров’я України щодо розвитку ситуації з коронавірусом в Україні, прогнозів і паралельно підготовки як закладів медичної сфери, так і закладів освіти", - зазначив Разумков.

Своєю чергою, представник уряду у парламенті, народний депутат Василь Мокан заявив, що загалом на годині запитань до уряду присутні будуть всі урядовці.

"Безумовно, COVID-19 – це зараз найбільш актуальна проблематика, доповідачем буде Степанов. Інші урядовці будуть готові надати відповіді на всі запитання, які будуть звучати від народних депутатів України", - додав він.

Нагадаємо, в Україні на 8:45 31 серпня зафіксовано вже понад 121 тисяча випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст нових випадків за добу — понад 2 тисячі.

Українські Національні Новини

Політика