ukenru
u-prifrontovomu-lebedinskomu-zapratsyuvav-punkt-pensiynogo-fondu

У прифронтовому Лебединському запрацював пункт Пенсійного фонду

 • 9894 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. У прифронтовому селищі Лебединське почав свою роботу агентський пункт Пенсійного фонду. Тепер його жителям, а також сусідніх Сопиного та Калинівки, не треба їхати за 80 кілометрів до Волновахи, щоб отримати консультації, довідки та пенсійні посвідчення. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт Донецької ОДА.

У пресцентрі обласної ОДА розповіли, що спеціаліст обласного управління Пенсійного фонду буде вести прийом безпосередньо у Лебединському щомісяця (кожен третій четвер).

Крім того, в агентському пункті можна буде зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду і отримати широке коло послуг, у тому числі й подати особисте звернення за призначенням або перерахунком пенсії. Допомогу в реєстрації та поданні документів літнім людям надаватиме консультант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проект Бюджету-2020: стало відомо скільки виділять на Пенсійний фонд України

"На Донеччині це вже восьмий агентський пункт, розташований на лінії зіткнення. Подібні працюють у Світлодарську, Миронівському, Верхньоторецькому, Новгородському, Чермалику, Новотроїцькому та Гранітному", - резюмували у повідомленні.

Нагадаємо, у Пенсійному фонді розповіли про етапи оцифрування паперових пенсійних справ.

Українські Національні Новини

Суспільство