ukenru
u-povitryanikh-silakh-rozpovili-yaki-pogodni-umovi-zavazhayut-zdiysniti-ataku-droniv

У Повітряних Силах розповіли, які погодні умови заважають здійснити атаку дронів

 • 874860 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Росіяни і надалі атакуватимуть тим арсеналом, що у них є. Однак, є певні погодні умови, які перешкоджають проведенню атаки БПЛА. Які сама в ефірі Українського радіо розповів полковник, начальник служби зв'язків з громадськістю Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, повідомляє УНН.

Цитата

"Це поривчастий штормовий вітер, що може впливати на аеродинаміку та певні механізми цього літального апарату, а також обмерзання, коли льодова температура, та вологість", — пояснив Ігнат.

Водночас він додав, що слід бути готовими до всього.

"Будуть і дрони, і ракети, і літаки. Тому треба бути готовим, як сьогодні була готова протиповітряна оборона, яка знищила всі ці дрони-камікадзе", - наголосив військовий.

Він також нагадав, що, за інформацією Головного управління розвідки МОУ, росія замовила в Ірану 1750 БПЛА, 400 вже було випущено.

"Питання в тому, чи готовий Іран й надалі їх надавали росії. Тому будемо дивитися, чи є ці дрони, чи їх немає, чи буде активність. Завдання всіх Сил оборони — разом збивати цю нечисть, як-от сьогодні три дрони було збито ППО Сухопутних військ", - додав Ігнат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: за добу збили 14 "Шахедів"

Українські Національні Новини

Війна