ukenru
u-poltavi-vidkryvsia-chetvertyi-v-ukraini-tsentr-rekrutynhu-zsu

У Полтаві відкрився четвертий в Україні центр рекрутингу ЗСУ

 • 29394 переглядiв

Міністерство оборони України відкрило новий рекрутинговий центр у Полтаві, де кожен бажаючий може отримати професійну консультацію, заповнити анкету та бути прийнятим на службу до лав Збройних Сил України.

У Полтаві відкрився четвертий в Україні рекрутинговий центр ЗСУ, де кожен охочий може отримати фахову консультацію, заповнити анкету та, за бажання, рекрутуватися до Сил оборони. Про це пише УНН з посиланням на Міноборони.

Деталі 

У відомстві розповіли, що заклад знаходиться за адресою: вулиця Соборна 45А. Цивільні спеціалісти забезпечать якісний прийом та консультацію з усіх питань. 

Центр відкрився з ініціативи Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗСУ за підтримки Полтавської обласної військової адміністрації. 

Наразі у центрі вже доступні сотні вакансій у військових частинах ОК "Схід", Національної гвардії України, ТРО. Серед них: оператори БПЛА, водії, спеціалісти з ремонту техніки, медики. Всі вони доступні як для чоловіків, так і жінок. Мінімальне грошове забезпечення на посаді становить 20 тисяч гривень. Також виплачується додаткова винагорода залежно від місця проходження служби

– розповів уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець. 

В Міноборони пояснили, чим рекрутинговий центр відрізняється від ТЦК19.03.24, 16:10 • [views_0]

Доповнення

Головний спеціаліст відділу розвитку рекрутингу Головного управління персоналу Генштабу ЗС України полковник Олексій Панов наголосив, що спеціальний алгоритм рекрутингу дозволяє максимально спростити процес підбору посади, а також військової частини кандидатом на військову службу за контрактом.

За його словами, цей механізм  розроблено спільно Генеральним штабом та Міноборони для застосування у рекрутингових центрах та під час пошуку місця служби через онлайн-платформи

Кожен, хто прийде, буде оформлений саме в ту бригаду і на ту посаду по фаху, яку він забажає. Ми можемо контролювати це разом з представником Міноборони та Генштабом і надавати консультацію, підтримку кожному, хто виявить бажання долучитися до лав ЗСУ

- запевнив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Зазначається, що отримати повну інформацію з питань, які цікавлять, можна завітавши у полтавський центр рекрутингу або за номером телефону +380 (66) 342-77-28. 

Ознайомитись з переліком доступних вакансій для служби в лавах ЗСУ можна на порталі recruiting.mod.gov.ua.

Нагадаємо

Міністерство оборони України підготувало новий алгоритм набору до Збройних Сил, замінивши застарілі підходи чітким механізмом добровільного вступу на військову службу через рекрутингові центри та онлайн-платформи.