ukenru
u-poltavi-vidbuvsya-festival-z-tkhekvondo

У Полтаві відбувся фестиваль з тхеквондо

 • 9610 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 27 грудня. УНН. Нещодавно у Полтаві в СК “Спартак” відбувся передноворічний фестиваль вихованців Полтавської федерації тхеквондо, що тренуються в ДЮСШ № 4. Про це УНН-Центр повідомили у Полтавській міськраді.

“Рік видався дуже напруженим, але і дуже результативним. Разом ми розділяли хвилини щастя, раділи перемогам та засмучувались від поразок. Все це подарувало нам незабутні емоції в цьому році”, — сказав президент обласної федерації тхеквондо Юрій Шавиро.

Також він вручив посвідчення спортсменам, котрі виконали спортивні розряди. Посвідчення з нагрудним знаком Кандидата в майстри спорту України з тхеквондо (ВТФ) отримали Владислав Швидкий та Данило Луговець. Посвідчення про 1 спортивний розряд з тхеквондо (ВТФ) отримали Дмитро Кротин та Ростислав Старенький.

Кращі спортсмени, які вибороли найбільшу кількість нагород не лише у відкритих турнірах, а і у чемпіонатах України з тхеквондо, були нагороджені подяками, кубками та грошовими сертифікатами.

Грамотою від управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради був нагороджений тренер федерації Андрій Нечитайло.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП