ukenru
u-polschi-zatrimali-gromadyanina-rosiyi-pidozryuvanogo-u-terorizmi

У Польщі затримали громадянина Росії, підозрюваного у тероризмі

 • 8274 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. У Польщі спецслужби затримали громадянина Російської Федерації чеченської національності, який підозрюється у терористичному злочині, повідомляє УНН з посиланням на Польське Радіо.

"Польські спецслужби затримали громадянина Російської Федерації чеченської національності Алві А., який підозрюється у тероризмі. Чоловіка затримали 28 листопада, але тільки сьогодні про це стало відомо громадськості. Підозрюваного взяли під тимчасовий арешт", - йдеться у повідомленні.

Згідно зібраних матеріалів, Алві А. був членом терористичних організацій у Туреччині та Сирії, а також брав участь у бойових діях на Близькому Сходу у рядах "Ісламської держави".

Підозрюваного ідентифікували як члена групи, яка займається логістичною підтримкою терористичних організацій. Затриманий чеченець підтримував на території Польщі контакти з іншими радикалами, з яких декількох вже депортували до їхніх країн-походження.

Щодо підозрюваного відкрито підготовче провадження, у якому він мав статус підозрюваного у зв’язку із обвинуваченням в організації незаконної міграції. Окружна прокуратура вирішила тимчасово арештувати підозрюваного, додали у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представників екологічної організації, затриманих у Польщі, відпустили

Українські Національні Новини

Кримінал та НП