ukenru
u-pidmoskovnomu-noginsku-vibukh-zruynuvav-chastinu-budinku-ye-postrazhdali

У підмосковному Ногінську вибух зруйнував частину будинку, є постраждалі

 • 18820 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. У підмосковному Ногінську у РФ вибух газу зруйнував частину багатоповерхового будинку, є постраждалі - за деякими повідомленнями, їх 7. Слідчий комітет Росії повідомив, що вже відкрив справу за цим фактом, пише УНН.

Цитата:

"8 вересня в місті Ногінську Московської області внаслідок хлопка побутового газу сталося часткове руйнування на двох поверхах багатоповерхового будинку. Під завалами, можливо, ще знаходяться люди, кількість постраждалих уточнюється", - повідомили в управлінні СК РФ у регіоні.

Деталі

Зазначається, що порушено кримінальну справу за фактом надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки (ст. 238 КК РФ).

За даними російських ЗМІ, які посилаються на пожежників, що працюють на місці події, у результаті вибуху в Ногінську вісім квартир зруйновано повністю, а 24 пошкоджені.

Дані про постраждалих різняться. Спочатку повідомлялося, що в лікарні чотири людини, з яких двоє - діти.  А ТАСС з посиланням на МНС РФ повідомляє, що постраждалих - 5. Однак, російський телеканал 360 повідомляє з посиланням на чиновника, що всього сім постраждалих.

"У результаті вибуху газу в Ногінську постраждали семеро людей", - повідомляє телеканал з посиланням на міністра охорони здоров'я Московської області Світлану Стрігункову. За словами Стрігункової, у людей в основному забої. Під завалами - троє, сказала Стрігункова. Загиблих немає.

Українські Національні Новини

Новини Світу