u-pentahoni-sturbovani-prosuvanniam-armii-rf-v-ukraini

У Пентагоні стурбовані просуванням армії рф в Україні

 • 34720 переглядiв

Міністр оборони США Ллойд Остін висловив занепокоєння просуванням росії в Україні. США продовжать надавати Україні допомогу у сфері безпеки, відзначаючи рішучість українців та їх здатність зміцнювати свої позиції.

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Сполучені Штати занепокоєні просуванням росії в Україні, якій США продовжать надавати допомогу у сфері безпеки. Про це він сказав у середу, 31 липня, передає УНН із посиланням на Reuters. 

Деталі

 Він сказав, що його надихає здатність України набирати більше людей для зміцнення власних рядів.

"Я аплодую тому, що українці продовжують робити для того, щоб переконатися, що вони можуть втримати свої позиції", - сказав Остін. 

Також міністр оборони додав, що "українці - дуже рішучі люди".

Доповнення 

На фронті протягом минулої доби відбулось 144 бойові зіткнення. На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 48 атак. Також зупинено 12 спроб противника прорвати оборону в районі Часового Яру. На Харківському напрямку бої точились в районах населених пунктів Тихе та Вовчанськ.

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 578 120 осіб, 8390 танків та сотень одиниць військової техніки. 

Популярні

Новини по темі

У Пентагоні стурбовані просуванням армії рф в Україні

 • 34720 переглядiв

Байден підтвердив участь у саміті G20 після виборів у США

 • 12522 переглядiв