ukenru
u-minyusti-poperedili-pro-spliv-terminu-pidklyuchennya-derzhreyestratoriv-do-zasobu-dodatkovoyi-identifikatsiyi

У Мін'юсті попередили про завершення терміну підключення держреєстраторів до засобу додаткової ідентифікації

 • 8245 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. У п'ятницю, 4 вересня, спливає термін підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram-канал Міністерства юстиції.

"4 вересня 2020 року спливає термін підключення державних реєстраторів до засобу додаткової ідентифікації під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Для підключення державного реєстратора до засобу додаткової ідентифікації необхідно звернутись до регіональних філій Державного підприємства "Національні інформаційні системи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою ефективного захисту майнових прав громадян і суб’єктів господарювання, відповідним наказом Мін’юсту державних реєстраторів та нотаріусів зобов’язали підключити до засобу додаткової ідентифікації користувача при виконанні реєстраційних дій в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

"У разі невиконання державними реєстраторами та нотаріусами вказаної вимоги наказу, їхній доступ до реєстру буде блоковано та відновлено лише після підключення", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, у Мін’юсті обіцяють позбавити держреєстраторів "рейдерських" інструментів.

Українські Національні Новини

Економіка