ukenru
u-minsku-rozpochinayetsya-zustrich-ministriv-zakordonnikh-sprav-u-normandskomu-formati-i-geraschenko

У Мінську розпочинається зустріч міністрів закордонних справ у "нормандському форматі" - І.Геращенко

 • 9914 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. У Мінську розпочинається зустріч міністрів закордонних справ у "нормандському форматі". Про це на своїй сторінці Facebook повідомила представник України у гуманітарній підгрупі на Мінських переговорах Ірина Геращенко, передає УНН.

"Починається зустріч міністрів закордонних справ в нормандському форматі. Учасники знаходять до зали засідань", - написала І.Геращенко.

Раніше І.Геращенко повідомила, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін перед початком переговорів у Мінську заявив, що українська делегація ставитиме як першочергові питання безпеки і гуманітарні

Також вона додала, що Україна наполягатиме на якнайшвидшому звільненні заручників і ми підніматимемо це питання як ключовий пріоритет.

Крім того, українська сторона підніматиме питання заручників в РФ.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Павло Клімкін прибув до Мінська, де сьогодні очікується зустріч міністрів у “нормандському форматі”.

Як повідомляв УНН, зустріч міністрів закордонних справ країн “нормандського формату” (Україна, Німеччина, Франція та Росія) заплановано 29 листопада у Мінську.

Українські Національні Новини

Політика