ukenru
u-minoboroni-ne-viklyuchayut-povnomasshtabnogo-viyskovogo-napadu-z-boku-rosiyi-dopovneno

У Міноборони не виключають повномасштабного військового нападу з боку Росії (доповнено)

 • 15270 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У Міністерстві оборони не виключають повномасштабного наступу з боку Росії на Україну із застосуванням усіх наявних збройних компонентів - сухопутного, авіаційного, морського і навіть ядерного. Про це заявив перший заступник міністра оборони Іван Руснак під засіданні Міжпарламентської ради Україна-НАТО передає кореспондент УНН.

"Повномасштабна військова агресія Росії, яка ведеться із широким застосуванням усього спектру військових засобів, але Росія за 3 роки не змогла досягнути головної мети - повернення України до сфери свого впливу. У зв'язку із зазначеним, ми не виключаємо сценарію розв'язування Росією повномасштабних бойових дій із застосуванням усіх наявних збройних компонентів -сухопутного, авіаційного, морського і навіть ядерного", - сказав перший заступник міністра оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захід ризикує втратити Україну, якщо залишитить її наодинці з РФ - Р.Юкнявічене

За його словами, обстановка в зоні АТО залишається напруженою. Російські окупаційні війська продовжують обстріли, незважаючи на чергове оголошення про припинення вогню з 1 квітня цього року.

Українські Національні Новини

Політика