u-mariupoli-planuiut-rozmishchuvaty-bizhentsiv-z-kurskoi-oblasti-miskrada

У Маріуполі планують розміщувати біженців з курської області - міськрада

 • 19709 переглядiв

У тимчасово окупованому Маріуполі готуються до розміщення біженців з курської області. Планується використовувати "безхозне" житло та квартири маріупольців, які досі чекають на обіцяне компенсаційне житло.

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині планують розміщувати біженців з курської області, повідомили з посиланням на дані руху спротиву у Маріупольській міській раді у п'ятницю, пише УНН.

Деталі

"Псевдоочільник Маріуполя олег моргун видав доручення головам районів щодо "підготовки до можливого розміщення біженців з Курської області". Документ оприлюднив Спротив Маріуполя", - повідомили у міськраді у Telegram.

Як повідомляється, згідно з документом, чиновники мають "надати пропозиції з оптимізації розміщення осіб, які залишилися без житла у результаті бойових дій в 2022 році". "Також окупанти планують використовувати так зване "безхозне" житло для розміщення біженців з рф", - зазначили у міськраді.

"В окупованому Маріуполі досі тисячі родин чекають на обіцяне загарбниками компенсаційне житло. Замість цього псевдовлада будує іпотечні будинки, а тепер ще й планує віддавати квартири маріупольців жителям курської області", - зазначили у Маріупольській міськраді.

Евакуйованих жителів Курської області везуть до окупованого Криму - ЗМІ15.08.24, 20:14

Популярні

Новини по темі

ПС ЗСУ попередили про швидкісну ціль у напрямку Дніпра

 • 12338 переглядiв